Deel jouw uitstap en win

Nu de zomerdagen geteld zijn en de Week van de Mobiliteit in ’t land is, schiet onze innerlijke eekhoorn in actie. We verzamelen foto’s, video’s en verhalen over de uitstappen in eigen land die jullie de afgelopen maanden deden. Of in de Week van de Mobiliteit.

Trok je erop uit met je gezin, een groep of op je uppie? Met de fiets, trein, bus of boot of een combinatie? Voor een dag of een week? Maakt niet uit. Enige voorwaarde om mee te doen aan deze wedstrijd: dat je verplaatsing zelf een fijne beleving was.

Heb jij een verhaal en/of een beeld dat andere mensen goesting doet krijgen om zelf ook #goedopweg op uitstap te gaan? Weet jij als geen ander hoe je van onderweg zijn een belevenis kan maken? Deel dan jouw ervaringen en maak kans op een dikke prijs.

Zo doe je mee:

  • Neem ons mee op jouw uitstap aan de hand van foto’s, video en/of tekst.
  • Vul het wedstrijdformulier (via de link hieronder) in. Duid aan in welke categorieën jouw uitstap past: daguitstap, meerdaagse, te voet, met de fiets, openbaar vervoer, verschillende vervoerswijzen, op het water, in groep, met kinderen en laad je tekst, foto’s of video op.

Per categorie wordt een winnaar gekozen. En we hebben een hoofdprijs voor één inzending die eruit springt;

Looptijd: deelnemen kan tot 9 november 2020
En o ja, de prijzen: Weekendjes Weg in een Bed&Breakfast, een outdoor-gps, abonnementen op RouteYou en Grote Routepaden en nog veel meer moois.