Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/3/2/3/de-uitstap.be/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/3/2/3/de-uitstap.be/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/3/2/3/de-uitstap.be/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598

De UITstap is een initiatief van Trage Wegen. Met gerichte projecten en door campagnewerk wil Trage Wegen de mobiliteitscultuur veranderen. Door in te zetten op infrastructuur voor trage mobiliteit. In samenwerking met de vele actievelingen die onze visie op het terrein waarmaken.

Grote Routepaden is een vrijwilligersorganisatie die het langeafstandswandelen- en fietsen in Vlaanderen promoot en instaat voor het beheer van GR-paden. Onze eigenheid is het authentiek op weg zijn, op eigen ritme, in alle eenvoud en vrijheid. Steeds met respect voor de omgeving en de natuur.

De Transformisten inspireert burgers, (burger)organisaties en overheden die werk willen maken van sufficiëntie, een samenleving van genoeg. De organisatie stelt de nood aan nieuwe aankopen in vraag en stimuleert het delen, hergebruik en repareren van spullen

TreinTramBus behartigt al meer dan dertig jaar de belangen van alle openbaar vervoer gebruikers in Vlaanderen en Brussel. Zowel voor dagdagelijkse als recreatieve verplaatsingen zetten we ons in om bij te dragen tot een zo kwaliteitsvol mogelijk openbaar vervoer netwerk.

Bond Beter Leefmilieu werkt samen met organisaties, burgers, overheden en ondernemingen, met één doel: de overstap maken naar de duurzame, hernieuwbare samenleving. Dit doen we op het vlak van energie, mobiliteit, grondstoffen, voeding en ruimtelijke ordening.

RouteYou laat individuele gebruikers en organisaties toe de mooiste recreatieve wandelingen en fietstochten in binnen- en buitenland uit te stippelen. En dit langs trage wegen, knooppunten en andere mooie paden . Daarbij kan gekozen worden uit meer dan 2 miljoen bezienswaardigheden om langs die plaatsen je route uit te stippelen en toe te voegen aan je route. Elke route die gemaakt wordt kan gebruikt worden als papieren gids, roadbook of op een smartphone of GPS. Laat je inspireren deze zomer door de meer dan 3 miljoen routes die kant-en-klaar én op kwaliteit geverifieerd zijn. Of ga creatief zelf aan de slag en stippel je eigen traject uit.  


Met dank aan

De provincie Oost-Vlaanderen steunt de UITstap met een subsidie voor projecten die duurzame mobiliteit stimuleren. . 

Je eindbestemming ligt meestal verder dan waar trein, tram of bus je brengen. Om die laatste kilometers vlot, snel en comfortabel te overbruggen is er Blue-bike. Met een lidmaatschap beschik je op meer dan 95 locaties over een fiets. Voor slechts € 12 per jaar kan je een fiets ontlenen aan een voordelig tarief. Je betaalt op de meeste locaties slechts €1,15 per rit van maximaal 24 uur. Met een Blue-bikelidmaatschap heb je met andere woorden altijd een fiets op zak. 

Deel dit bericht.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
Whatsapp