Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/3/2/3/de-uitstap.be/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/3/2/3/de-uitstap.be/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/3/2/3/de-uitstap.be/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598

Je kan je verhaal en foto’s/filmpjes insturen tot en met 9 november.

De winnaar van de hoofdprijs wordt door een jury – bestaande uit een medewerker van Trage Wegen vzw en een medewerker van TreinTramBus vzw – uit de volledige lijst van inzendingen gekozen. De winnaar van een prijs per categorie wordt door diezelfde jury uit de inzendingen per categorie gekozen. De categorieën zijn:

  • daguitstap
  • meerdaagse uitstap
  • te voet
  • met de fiets
  • openbaar vervoer
  • boot (zonder fossiele motoraandrijving, kan wel: kano, kajak, roeiboot, zonneboot, etc.)
  • combinatie van verschillende vervoersmiddelen
  • in groep
  • met kinderen

Je verhaal wordt beoordeeld adhv. de principes die ‘de Uitstap’ hanteert. Je vindt onze principes terug in het manifest.

De winnaars zullen per e-mail verwittigd worden. Indien deze blijkt niet correct te zijn en/of er niet wordt gereageerd op de mail indien daarom wordt gevraagd binnen de daarvoor opgestelde termijn vervalt het recht op de prijs.

Toezicht op het regelmatige verloop van de wedstrijd, op de strikte toepassing van het reglement, op het aanwijzen van de winnaars, het toewijzen van de prijzen en het verzenden of overhandigen ervan wordt uitgeoefend door een medewerker van Trage Wegen vzw.

De prijzen zijn niet inruilbaar tegen speciën of andere voordelen in natura. De winnaars worden gewaarschuwd hoe zij de prijzen kunnen verkrijgen.

Door deelname aan deze wedstrijd geef je Trage Wegen vzw de toestemming om je verhaal en foto’s/filmpjes te publiceren. Bij het toevoegen van beeldmateriaal dien je daartoe alle geldende auteurs- en portretrechten te respecteren, alsook alle andere toepasselijke wetgeving. De foto’s zullen getoetst worden aan de nieuwe privacywetgeving. Zo mogen we close-ups van mensen niet zonder expliciete toestemming (online) publiceren. Wanneer je je hieronder akkoord verklaart, geef je aan dat er expliciet toestemming werd verleend door de betrokken personen.

Deel dit bericht.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
Whatsapp