Op UITstap naar de Brielmeersen in Deinze?

Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/3/2/3/de-uitstap.be/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/3/2/3/de-uitstap.be/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/3/2/3/de-uitstap.be/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598

Wat is er niet leuk aan de Brielmeersen? Veel bomen en water, gezellige ooievaars, een megagrote speeltuin voor ’t kleine grut én een fijn terras voor het grotere volk.

Van heinde en verre trekken mensen naar dit groene pareltje aan de rand van het centrum van Deinze. En terecht. De parking staat er dan ook vaak afgeladen vol. Maar wist je dat je er ook perfect met de trein naar toe kan? Het station ligt op ongeveer 1,5 km van de Brielmeersen. Da’s dus perfect te doen zonder auto.

Trein & Blue-bike

Deinze – fietsstad! – regelde een heel pak Blue-bikes aan het station. Er staat dus altijd een blauwe fiets voor je klaar. Via de winkelstraat en de nieuwe fietsbruggen sta je op een ik en een gij in het hart van de Brielmeersen! En daarna kan je nog genieten van een heerlijk rondje langs de prachtige Leie, helemaal tot in Sint-Martens-Latem en terug.
Download de UITstap-fietsroute hier, goed voor 40 km fietsplezier!

Te voet is altijd goed

Meer zin in een wandeltocht? Of ga je op trot met de kinderen? Dan hebben we voor jou twee heerlijke wandelroutes samengesteld.

De eerste tocht van ongeveer 10 km combineert de Brielmeersen met de schoonste plekjes van het stadscentrum en schilderachtige plekjes langs de Leie.

De tweede tocht (ook zo’n 10 km) is gemaakt op maat van kinderen en rijgt de beste speelplekjes van Deinze aan elkaar. Deze tocht doet je spelend wandelen van Petegem aan de Leie tot aan de Brielmeersen.

Deel dit bericht.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
Whatsapp

Vergelijkbare berichten