Met de familiefiets op UITstap naar het provinciaal domein

Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/3/2/3/de-uitstap.be/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/3/2/3/de-uitstap.be/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/3/2/3/de-uitstap.be/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598

Op uitstap gaan met de trein én de fiets: dat is gegarandeerd een topdag voor kinderen. En al zeker als je op pad gaat met een tandem. Want wat is er heerlijker dan samen – met je haren in de wind – te fietsen naar een fijne plek?

Van juni tot september kan je aan de stations van Eeklo en Gavere een familiefiets ontlenen met je Blue-bike kaart. Op zo’n fiets is er plaats voor twee kinderen en één volwassene. De fiets is uitgerust met een gps-houder, een mandje en een slim slot. De zadels zijn makkelijk in de hoogte verstelbaar.

#goedopweg naar het provinciaal domein

De stations van Eeklo en Gavere liggen elk op minder dan 5 kilometer van een heerlijk provinciaal domein. Het Leen in Eeklo biedt je meer dan 275 ha bos en meer dan 30 km wandelpaden. In het Bosinfocentrum kan je terecht voor de beste weetjes over bossen en fijne tentoonstellingen.

In de Kaaihoeve in Zwalm kan je terecht voor een ontspannend blotevoetenpad in een prachtige natuurtuin. Je kan er proeven van het heerlijke voedselbos en de moestuin of je verliezen in een fotozoektocht of gps-spel.

Kant-en-klare fietsroutes

Trage Wegen stippelde alvast vier fietsroutes uit die je met de Blue-bike familiefiets kan doen. Alle routes lopen langs de provinciale fietsknooppunten:

Een project in opdracht van de provincie Oost-Vlaanderen, in samenwerking met Blue-bike.

Deel dit bericht.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
Whatsapp

Vergelijkbare berichten