Op avontuur naar de boerenbuiten

Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/3/2/3/de-uitstap.be/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/3/2/3/de-uitstap.be/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/3/2/3/de-uitstap.be/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598

Hoe ‘Vlaanderens mooiste’ beter ontdekken dan op het ritme van de boer? ‘Reis naar de boer’ maakt het mogelijk om te overnachten op één van de pittoreske weides van de deelnemende boeren en zo kan je Vlaanderen ontdekken zoals nooit tevoren.

Bamping

Het wordt dit jaar een heuse trend om op de boerenbuiten te kamperen. Heb jij je al gewaagd aan ‘bamping’? Bamping is een samentrekking van Back to basics, beleving, boerenbuiten en kamperen (camping). Beestig leuk dus!

Wildkamperen is in ons land verboden. Daarom zorgt Reisnaardeboer voor kampeerweides die aan de wetgeving voldoen. Samen met de boer – die baas is op eigen erf – zorgen ze voor kwalitatieve minimum faciliteiten om zo te kunnen genieten van jouw verblijf:

  • Ruime kampeerplek met veel speelruimte
  • Degelijk sanitair
  • Parking (fiets/ auto)

Steun lokale economie

Met Reisnaardeboer krijg je ineens ook een andere kijk op het boerenleven in Vlaanderen. De boeren ontvangen je met open armen en zijn fier op hun erf. Een mooie manier om kennis te maken met het hedendaagse boerenleven en een unieke manier om je kijk op boeren te verrijken.

‘Reis naar de boer’ geeft met dit initiatief lokale boeren, het Vlaamse toerisme en lokale economie een boost. Je hoeft niet ver te gaan om een fantastische vakantie te beleven en unieke plekjes te ontdekken.

Op dit moment staan twee boerenerven open om bezoekers te ontvangen: Chateau Weiland in Olsene en De Vallei hoeve in Lovendegem. En er volgen er nog meer! 

Inspiratie nodig?

Ben je benieuwd? Bezoek dan onze stand op de reisbeurs.

TIP: combineer je bezoek aan de beurs met een overnachting in de buurt. Makkelijk zat. Kom met de trein naar Deinze. Neem een Blue-bike aan het station en fiets in een half uurtje (of langer als je wilt) naar Chateau weiland in Olsene. Meer info en boeken kan op www.reisnaardeboer.be 

Andere Blue-bike-avonturen

Deel dit bericht.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
Whatsapp

Vergelijkbare berichten