Natuurlijk onthaasten op een steenworp van Gent met unplugged

Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/3/2/3/de-uitstap.be/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/3/2/3/de-uitstap.be/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/3/2/3/de-uitstap.be/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598

Tussen de bomen, weg van de wereld. En tóch in Gent. Unplugged Gent is een nieuw logeerconcept dichtbij huis. Voor de mensen die de stad genegen zijn en wie de drukte soms wat te veel wordt. Voor wie graag dicht bij huis vertoeft, en intens contact wil maken met de natuur. Voor zij die doorgaans van hot naar her hollen en eens even stil willen staan.

Unplugged Gent dat zijn mobiele tiny houses, ​verborgen te midden van het groen. Op fietsafstand van centrum Gent. Geen lange files, geen uren in de auto zitten. Volg een mooie fietsroute van een twintigtal minuutjes en je bent op je bestemming.

De twee dames achter Unplugged Gent vertellen je graag meer over hun concept. Je kan langs hun stand voor info en vragen op maat.

Deel dit bericht.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
Whatsapp

Vergelijkbare berichten