UITstap Talk | Op trektocht met een longboard

Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/3/2/3/de-uitstap.be/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/3/2/3/de-uitstap.be/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/3/2/3/de-uitstap.be/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598

Kim Vervoort schreef het boek Skate on Track, een verzameling van 13 trips die je met een skateboard dwars door Vlaanderen brengen. Dat boek kwam niet uit de lucht vallen, want Kim doorkuiste ons land met zijn longboard op trip van twee weken. Benieuwd naar zijn avonturen? Kom dan op 18 september naar de Brielmeersen in Deinze en ontdek wat er allemaal in zijn rugzak zat en waar een skater zoal slaapt.

Wil je nu al meer weten? Lees dan zeker zijn boek en leer surfen over de mooiste wegen in Vlaanderen. De 13 trips en 64 etappes laten je op een speelse en leuke manier kennismaken met een gevarieerd landschap vol verrassingen.  Het boek is een handig overzicht over de toeristische bezienswaardigheden, picknickplaatsen, skate area’s, nuttige apps, streekgerechten en stations die je pad kruisen.

Kan je niet wachten tot 18 september? Koop hier zijn gids.

Bekijk zeker ook de rest van het programma van de reisbeurs op 18 september in de Brielmeersen in Deinze.

Praktisch

12u in het Brielpaviljoen

Zelf doen?

Volg de doe-sessie longboarden in onze reeks workshops.

Deel dit bericht.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
Whatsapp

Vergelijkbare berichten