Waar ga jij deze zomer heen? Ontdek de Meetjeslandse natuur!

Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/3/2/3/de-uitstap.be/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/3/2/3/de-uitstap.be/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/3/2/3/de-uitstap.be/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598

In juli en augustus zet Natuurpunt en Partners Meetjesland 4 keer een wandel- en fietsroute in de kijker. Ga deze zomer op zoektocht en doe mee aan hun wedstrijd. Daarnaast hebben ze nog een heleboel andere routes in petto.

De routes volgen grotendeels de knooppunten van de fiets- en wandelnetwerken in het Meetjesland. Bij elke route kan je ook de gps-tracks downloaden.

Lees bij de routebeschrijving ook de tips of achtergrondinfo over het gebied of een bepaald dier dat je kan tegenkomen op je tocht!

Hier kan je de routes vinden: https://www.npmeetjesland.be/zomer/#week-1

Deel dit bericht.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
Whatsapp

Vergelijkbare berichten