Op reis met de trein? Treinwijzer zet je op weg

Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/3/2/3/de-uitstap.be/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/3/2/3/de-uitstap.be/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/3/2/3/de-uitstap.be/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598

De trein is een fantastisch vervoersmiddel om in Europa mee op vakantie te gaan. Je kan ongestoord naar buiten kijken of lezen, een klapke doen of een spelletje spelen. Je komt uitgerust en wel aan in het midden van de stad zonder CO2-schuldgevoel.

Treinwijzer logo vierkant.png

Maar… een internationale reis in elkaar boksen is niet altijd makkelijk. Menig reiziger verdwaalde al in het woud van planners en verkoopsystemen. Gepokt en gemazeld door hun eigen ervaringen als treinreiziger, richtten Hans en Jarne een online dienst op die je helpt om een internationale trip in de steigers te zetten.

Van reisadvies op maat tot tickets boeken. Ze doen het allemaal. Check dus zeker >> www.treinwijzer.be.

Deel dit bericht.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
Whatsapp

Vergelijkbare berichten