De nieuwe bordjes van de icoonroutes

Vlaanderen fietsland: de icoonroutes zijn aangekomen!

Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/3/2/3/de-uitstap.be/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/3/2/3/de-uitstap.be/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/3/2/3/de-uitstap.be/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598

Toerisme Vlaanderen en de Vlaamse provinciale diensten hebben in Vlaanderen 9 icoonroutes uitgestippeld als leidraad voor fietsvakanties in Vlaanderen. Deze 9 thematische langeafstandsfietsroutes combineren het beste van Vlaanderen op het vlak van natuur, cultuur, erfgoed, gastronomie en het goede leven. Ideaal dus voor een meerdaagse fietsuitstap dicht bij huis!

De Icoonroutes zijn de opvolgers van de voormalige LF-routes. Elke Icoonfietsroute haakt de mooiste stukjes van het Vlaamse landschap aan elkaar via aantrekkelijke fietswegen en rond een centraal thema. Alle icoonroutes zijn volledig en in twee richtingen bewegwijzerd. Je kiest dus zelf in welke richting je wil fietsen, en waar je wil starten of aankomen.

Alle info vind je op: https://www.vlaanderenmetdefiets.be/

Deel dit bericht.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
Whatsapp

Vergelijkbare berichten