Met de waterbus in Brussel naar het 3 fonteinenpark in Vilvoorde

Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/3/2/3/de-uitstap.be/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/3/2/3/de-uitstap.be/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/3/2/3/de-uitstap.be/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598

Als je in Brussel al de parken al uit het hoofd kent en een nieuw domein wil ontdekken, is het 3 fonteinen park in Vilvoorde een ideale optie. Een mogelijkheid om het domein te bereiken, die ik recent heb ontdekt, is met de waterbus. De waterbus houdt meerdere haltes tussen Brussel centrum en Vilvoorde.

Hoe verliep de tocht praktisch?

De tocht verliep zeer vlot, om aan de halte Van Praet brug te geraken moest ik van Brussel-Noord vijf minuten fietsen. Eens gearriveerd was het vijf minuten wachten. Wanneer je de boot zag aankomen moest je zwaaien zodat de boot stopte om je op te halen. Een heen-en-terug rit kost per persoon €4. Met mijn fiets kon ik op de boot, en was het een half uur om naar het 3 fonteinen park te varen.

Hoe heb je ‘t ervaren?

De tocht met de waterbus was een heel aangename ervaring. Tot mijn verbazing waren mijn vriend en ik de enige klanten. Op de waterbus was het mogelijk om een drankje of snack te bestellen. Om van de Brusselse drukte te ontsnappen deed het zeker eens deugd om door de frisse wind te varen.

Goedopweg? Of eerder lastig > eventueel: wat kan anders?

De uitstap zat goed in elkaar. De afstand om tot aan de boothalte te geraken was niet zo ver, en het park 3 fonteinen in Vilvoorde ligt ook net aan een halte. De boot stopt enkel wanneer er mensen opstappen, en de fiets geraakte evenals vlot op de boot.

Voor herhaling vatbaar?

Zeker! Het is een goedkope en rustige optie om met de fiets op verschillende punten tussen Brussel en Vilvoorde te geraken.

Website: https://waterbus.eu/nl/

Deel dit bericht.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
Whatsapp

Vergelijkbare berichten