Welkom bij de UITstap

Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/3/2/3/de-uitstap.be/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/3/2/3/de-uitstap.be/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/3/2/3/de-uitstap.be/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598

Vakantie in eigen land. Genieten van vrije tijd in de buurt. Onze regio is bezaaid met mooie plekjes en bezienswaardigheden – vaak onbekende, verborgen of vergeten parels. Ook de weg er naartoe kan een attractie zijn. Denk aan de vele fantastische fiets- en wandelroutes. De UITstap brengt je kwiek op weg en lanceert een website met tips, trucs en ervaringen voor een geslaagde vakantie Persoonlijke hulp nodig?

Van nood naar deugd

Noodgedwongen gingen we het voorbije jaar dicht(er)bij op uitstap. Overheid, verenigingsleven en de private sector richtten zich op deze nieuwe uitdagingen of staken net een tandje bij. (https://www.de-uitstap.be/2020/05/28/in-de-pers-1/)

Van dat gegeven maakt de UITstap een keurmerk. De reis begint aan de voordeur. Onderweg zijn is onze bestemming! De auto blijft op stal. Vergeet pech op de snelweg of bakken in de file. De UITstap gooit het stuur om en kiest voor gezonde, actieve beleving onderweg. 

Website & reisbeurs

Dat het niet altijd eenvoudig is, weten we maar al te goed.  Daarom verzamelen we met de UITstap  succeservaringen en berichten we over de valkuilen.  We bedenken oplossingen.  We spreken het beleid en het commercieel aanbod aan op wat er anders of beter georganiseerd moet worden. 

Dat doen we niet alleen.  Samen met een aantal partners ijveren we voor een beter én alternatief aanbod om je tijdens je uitstappen te verplaatsen.  Ben je benieuwd?  Kom op 18 september naar onze reisbeurs.

Laat je inspireren en deel je ervaringen met ons.  Samen maken we werk van geslaagde uitstappen en geven we vorm aan de recreatie van de toekomst .

De Uitstap is een project van Trage Wegen vzw en Trein Tram Bus met de steun van de Vlaamse Overheid.

Deel dit bericht.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
Whatsapp

Vergelijkbare berichten